Carucior I-Believe 2 in 1 sau 3 in 1

Carucior 2 in 1 I Believe - sport si landou

 • Carucior 2 in 1 I Believe - sport si landou
 • Carucior 2 in 1 I Believe - maner reglabil
 • Carucior I Believe - detaliu roata
 • Carucior I Believe - detaliu
 • Carucior I Believe - detaliu bara protectie
 • Carucior I Believe - detaliu copertina
 • Carucior I Believe - detaliu pliere
 • Carucior I Believe - detaliu centuri
 • Carucior 2 in 1 I Believe - dimensiuni
 • Carucior I Believe - pozitionare benzi reflectorizante
 • Carucior I Believe - detaliu cadru
Carucior I-Believe 2 in 1 sau 3 in 1

Pret normal: 1.560,00 RON

Special Price 899,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Caruciorul I-BELIEVE 2 in 1 sau 3 in 1, prin designul sau exclusiv si fiabilitatea sa ridicata, este unul dintre cele mai cautate si apreciate carucioare de catre parinti.

Sistemul include:

sasiu din aluminiu,
landou integrat de culoare neagra( transformabil in scaun sport)
o copertina ( cu posibilitatea de alegere a culorii)
accesorii(plasa anti-insecte, husa de ploaie, husa pentru picioruse).
optional scoica auto, in acest caz sistemul devenind 3 in 1

Caruciorul IBelieve:

Sistemul inovator de pliere si cadrul ultra- compact si usor al caruciorului sunt un plus pentru manevrabilitatea acestuia, astfel fiind foarte usor de depozitat.
Caruciorul I-BELIEVE va poate însoti oriunde va veti duce si se va integra perfect stilului dumneavoastra vestimentar, datorita designului modern si noului trend al combinatiilor de culori bine definite. Într-o fractiune de secunda, copertina se poate schimba in culoarea dorita .
Grupa de varsta : de la 0 luni pana la 3 ani si cu o greutate maxima de 15kg.

Garantie: 24 luni

Acest carucior respecta standardul european EN 1888 :2003+A1:2005, Statele Unite ale Americii ASTM F833-10 si Australia AS/NZS 2088:2009+TPA1974. Specificatii de performanta si siguranta al carucioarelor pentru copii.

Posibilitate de schimbare a culorii prin achizitionarea unei copertine suplimentare! (pret 90 lei)
.
Descriere

Detalii

Caruciorul I-BELIEVE 2 in 1 sau 3 in 1, prin designul sau exclusiv si fiabilitatea sa ridicata, este unul dintre cele mai cautate si apreciate carucioare de catre parinti. Avantajul principal in comparatie cu alte carucioare, il reprezinta faptul ca I-Believe este un sistem 2 in 1 sau 3 in 1, format doar din doua piese: landou transformabil in scaun sport si scaunul auto. Carucioarele pentru copii 3 in 1,I-BELIEVE, sunt foarte practice, datorita faptului ca pe langa varianta landou, si sport, dispun si de un al treilea accesoriu, scoica auto, in care copilul poate fi transportat foarte usor. O caracteristica importanta a carucioarelor 3 in 1, este faptul ca cele trei variante, landou, sport, scoica auto, se pot atasa foarte usor in cadru,printr-un simplu "click". Caruciorul este ideal in orice anotimp. Sistemul inovator de pliere si cadrul ultra- compact si usor al caruciorului sunt un plus pentru manevrabilitatea acestuia, astfel fiind foarte usor de depozitat. Caruciorul I-BELIEVE va poate însoti oriunde va ve-ti duce si se va integra perfect stilului dumneavoastra vestimentar, datorita designului modern si noului trend al combinatiilor de culori bine definite. Într-o fractiune de secunda, copertina se poate schimba in culoarea dorita . Achizitionand caruciorul I-BELIEVE 3 in 1, plimbarea va deveni o placere!

 

1.Pachet carucior 3 in 1 contine: - sasiu din aluminiu, - landou integrat de culoare neagra( transformabil in scaun sport) - scoica auto de culoare neagra - o copertina ( cu posibilitatea de alegere a culorii) - accesorii(plasa anti-insecte, husa de ploaie, husa pentru picioruse)

 

2. Pachet carucior 2 in 1 contine: - sasiu din aluminiu, - landou integrat de culoare neagra( transformabil in scaun sport) - o copertina ( cu posibilitatea de alegere a culorii) - accesorii(plasa anti-insecte, husa de ploaie, husa pentru picioruse).

Documentatie
Documentatie
Brand I Believe
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Comentarii clienti 1 item(s)

carucior i-Believe 3 in 1
Arata foarte bine,e ca un bmw printre celelalte carucioare:)
credeti-ma, am avut ocazia sa pun mana pe el,e un carucior sport,super fain,e ok!
Pret
Valoare
Calitate
Comentat de Alexandra / (Postat in 08.07.2013)

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.