Despre contul tau la bebepunk.ro

Contul meu – introduceti o data, folositi oricand!

O data cu prima comanda efectuata, datele personale precum nume, adresa de livrare si de facturare, sunt stocate în contul dumneavoastra. Contul creat pe bebepunk.ro este protejat prin parola, astfel doar dumneavoastra aveti acces la informatiile personale. Datele stocate în contul dumneavoastra pot fi modificate oricând accesând pagina Contul meu. La fiecare comanda noua, datele introduse prima data sunt folosite automat, finalizarea comenzii fiind doar la câteva clickuri distanta.

Informatii disponibile

Prin intermediul contului de client bebepunk.ro puteti oricând vedea informatii precum:

* comenzile mele

* adresele mele

* facturile fiscale emise

Deasemenea, puteti recomanda usor produse sau comenzi întregi. Firme si adrese multiple. Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate firme cu detalii complete, toate în acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca oricâte adrese de livrare.

Având toate datele la îndemâna, orice comanda catre bebepunk.ro se reduce la câteva clickuri.

Crearea unui cont nou.

Crearea contului se face automat cu ocazia primei comenzi la bebepunk.ro .

Dupa ce ati parcurs pasii primei comenzi în care ati completat detaliile personale si de livrare, acestea vor fi salvate si vor putea fi accesate folosind parola setata de dumneavoastra. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi în mod curent – va asigurati în acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi în timp util.