Geanta Izolanta Dubla Thermibag Miniland

Geanta izoterma pentru alimentele bebelusului

  • Geanta izoterma pentru alimentele bebelusului
  • Geanta Izolanta Dubla Thermibag Miniland
Geanta Izolanta Dubla Thermibag Miniland
52,99 RON

Disponibilitate: in stoc

Geanta izolanta pentru doua recipiente este mai buna decat geanta pentru un singur recipient! Geanta izolanta practica Thermibag Double de la Miniland Baby pentru pastrarea in acelasi timp a doua termosuri sau biberoane la o temperatura constanta. Thermibag Double de la Miniland Baby pastreaza temperatura constanta o perioada de timp indelungata multumita stratului suplimentar izolant.
Este usoara si simplu de curatat. Prevazuta cu fermoar pe intreaga parte superioara a gentii, fiind foarte usor de asezat si luat recipientele din geanta. Manerul se fixeaza cu capse, putand fi transportata ca atare sau atasata de carucior. Separatorul din interior, poate fi optional scos din gentuta.
Descriere

Detalii

Parintii pot pregati mancarea acasa si o pot lua pe drum in termos care introdus in gentuta izolanta, pastreaza continutul la temperatura dorita un timp mai indelungat. Realizata din materiale durabile, ajuta la pastrarea termosurilor in conditii bune, evitand deteriorarea sau zgarierea recipientelor. Este usoara si simplu de curatat. Prevazuta cu fermoar pe intreaga parte superioara a gentii, fiind foarte usor de asezat si luat recipientele din geanta. Manerul se fixeaza cu capse, putand fi transportata ca atare sau atasata de carucior. Separatorul din interior, poate fi optional scos din gentuta.
Documentatie
Documentatie
Brand Jane
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.