Prietena Isteata Girafa Bataita - tiny Love

Prietena  Isteata Girafa Bataita - Tiny Love

  • Prietena  Isteata Girafa Bataita - Tiny Love
Prietena Isteata Girafa Bataita - tiny Love
49,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

O jucărie uşor de apucat ce stimulează coordonarea ochi-mână. Această girafă adorabilă este deosebit de captivantă pentru bebeluş: când se trage de capetele sale, aceasta vibrează şi scoate nişte sunete plăcute precum un freamăt. “Girafa bâţâită” este un tovarăş perfect ce poate fi uşor ataşat de cărucior, de scăunelul bebeluşului, de pătuţ sau de centrul de joacă. Acest produs dezvoltă: Simţurile, Funcţiile motorii complexe, Funcţiile motorii de baza şi Gândirea.

Producator: Tiny Love
Cod produs: TL54
Varsta: 0 luni +
.
Descriere

Detalii

Caracteristici:

• Jucărie zornăitoare ce vibrează

• Picioruşe foşnitoare Mod de folosire: Fixaţi cleştişorul de pătuţul bebeluşului sau de balansoar. Jucăria pentru dezvoltare poate fi folosită şi în mod independent. Ştiai că? Este îndeajuns de mică, astfel încât te însoţeşte oriunde. Membră a colecţiei “Prietenii isteti” aceasta jucărie pentru dezvoltare stimulează bebeluşul să-şi folosească degeţelele şi mânuţele în diverse moduri.

Recomandări pentru dezvoltare pe diferite categorii de vârstă: Poţi fixa “Girafa bâţâită” de centrelor de joaca “Gymini” sau de căruciorul bebeluşului astfel încât acesta să o vadă şi să o poată atinge cu uşurinţă sau să o strângă în mânuţă.

Deoarece bebeluşii nu pot întinde mâna dincolo de linia mediana a corpului, este indicat ca jucăriile să fie agăţate în lateral. 4-10 luni Lasă-ţi bebeluşul să ţină “Girafa bâţâită”, astfel încât să o poata cerceta în voie, atât cu mânuţele, cât şi cu guriţa.

Arată-i bebeluşului cum să tragă de corpul girafei pentru a o face să vibreze şi să perceapă sunetele în timp ce revine la forma iniţială. Info: Material: 32 x 7 x 6 cm, deschisa la maxim 42,5 cm.

Acest produs dezvoltă: Simţurile, Funcţiile motorii complexe, Funcţiile motorii de baza şi Gândirea.

Documentatie
Documentatie
Brand Tiny Love
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.