Alex Toys - Desene mozaic - 1406

Alex Toys - Desene mozaic - 1406

  • Alex Toys Desene mozaic 1406
  • Alex Toys - Desene mozaic - 1406
Alex Toys - Desene mozaic - 1406
53,90 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Alex Toys - Desene mozaic - 1406

Functiile neuromotorii ale copilului se dezvolta prin antrenament repetitiv. De aceea Alex Toys a creat Desene Mozaic un joc educativ in care prescolarul dezlipeste si lipeste o multime de bucatele mici pentru a crea un mozaic ! Jocul contine 5 desene patrate cu latura de 22 cm, 984 de abtibilduri mozaic autoadezive si instructiuni usor de urmat.

Jucaria ajuta copilul sa se concentreze, sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple, sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proiect dar si sa-si dezvolte indemanarea. Daca te intrebai cum sa formezi rabdarea copilului acest joc de creativitate este raspunsul pe care-l cautai.

Cod produs: ALEX1406
Marca: Alex Toys
Varsta: 3 ani +
Descriere

Detalii

Dezlipeste si lipeste! Exerseaza-ti indemanarea si precizia cu aceste 5 desene mozaic. Setul include: 5 desene patrate cu latura de 22 cm, 984 de abtibilduri mozaic autoadezive si instructiuni usor de urmat. Jucaria ajuta copilul sa se concentreze, sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple, sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proiect, sa-si dezvolte indemanarea si rabdarea.
Documentatie
Documentatie
Brand Alex Toys
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.