Jurnalul meu gentuta - Alex Toys 74W

Jurnalul gentuta - Alex Toys 74W

  • Jurnalul meu gentuta - Alex Toys 74W
  • Jurnalul gentuta - Alex Toys 74W
Jurnalul meu gentuta - Alex Toys 74W
73,90 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Jurnalul meu gentuta - Alex Toys 74W

Cu acest set poti sa-ti personalizezi cum vrei tu propriul jurnal gentuta. Ai la indemana panglici si bijuterii, margele pentru maner. Pune-i incuietoarea, leaga semnul de carte in forma de inimioara si.. gata! Secretele tale pot fi scrise fara grija in jurnal. Poti sa duci jurnalul cu tine ca pe o gentuta.

Kitul include: jurnalul, pixuri cu gel, margele, panglici, incuietoare si cheita, semn de carte in forma de inimioara, pietricele, lipici cu sclipici si lipici alb.

Premii obtinute: The National Parenting Center's Seal of Approval.


Jucaria ajuta copilul sa se concentreze, sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple, sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proiect, sa-si dezvolte indemanarea si rabdarea.

Cod produs: ALEX74W
Marca: Alex Toys
Varsta: 7 ani +
Descriere

Detalii

Decoreaza-ti cu panglici si bijuterii propriul jurnal gentuta. Insira margele pe maner, pune incuietoarea, leaga semnul de carte in forma de inimioara si.. gata! Acum secretele tale pot fi scrise fara grija in jurnal. Poti sa duci jurnalul cu tine ca pe o gentuta. Setul include: jurnalul, pixuri cu gel, margele, panglici, incuietoare si cheita, semn de carte in forma de inimioara, pietricele, lipici cu sclipici si lipici alb. Premii obtinute: The National Parenting Center's Seal of Approval. Jucaria ajuta copilul sa se concentreze, sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple, sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proiect, sa-si dezvolte indemanarea si rabdarea.
Documentatie
Documentatie
Brand Alex Toys
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.