LEGO Technic

LEGO Technic

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

LEGO Technic este gama cea mai complexa de la LEGO destinata copiilor mari peste 10 ani si adultilor. Include elemente tehnice de complexitate sporita cum ar fi parghii, angrenaje, roti dintate, diferentiale si elemente de LEGO Power Functions (senzori, telecomanda, baterii, swich-uri, receptori cu Infra Rosu etc).

LEGO Technic aduce in general seturi cu numar mare de piese, si dimensiuni reduse ale acestora, planuri mai greu de interpretat si multa, multa satisfactie la sfarsitul proiectului. Machetele create cu LEGO Technic vor avea intotdeauna ceva aparte, fie ca este vorba de o masina de curse cu motor cu arc, sau de o macara cu brat extensibil si pivotant actionat pneumatic, fie de un avion cu elementele mobile controlate prin diverse parghii sau angrenaje cum ar fi eleroanele sau chiar aripile cu geometrie variabila.

Poti adauga elemente Power Functions si separat modelelor tale LEGO Technic cu kit-urile si si accesoriile disponibile in aceasta categorie. O motorizare controlata de telecomanda poate face dintr-un set comun o chestie de care sa fii mandru iar prietenii sa ramana cu gura cascata.