Masina de curse de Marele Premiu Lego Technic 42000

Lego Technic 42000 - cutie

  • Lego 42000 Technic - constructie alternativa
  • Lego Technic 42000 - cutie
  • Lego 42000 Technic
Masina de curse de Marele Premiu Lego Technic 42000
494,99 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Masina de curse de Marele Premiu Lego Technic 42000

Pregateste-te de marele premiu cu Masina de marele Premiu LEGO Technic plina de detalii realiste si mai important functionale ca de exemplu directie functioanala, suspensii independente pe fiecare roata, motor V8 cu pistoane in miscare sau spoiler spate ajustabil. Construieste un model Technic care este chiar ca masina reala. Motorizeaz-o cu setul Power Fuctions 8293 (vandut separat) pentru o si mai mare distractie. LEGO Technic 42000 este un set 2in1 si se reconstruieste intr-un camion de curse cu suspensii independente pe fata si spate, motor cu pistoane mobile, capota care se deschide si spoiler spate ajustabil.

- Cod produs: 42000
- Varsta recomandata: 10 - 16 ani
- Numarul pieselor in cutie: 1141
- Numarul minifigurilor in set:  -

Descriere

Detalii

Goneşte spre linia de sosire cu maşina de curse Grand Prix !

Pregăteşte-te să demarezi în trombă cu Maşina de curse de Marele Premiu ! Acest model LEGO® Tehnic 2 în 1 este plin de detalii şi funcţii realiste precum capotă care se poate ridica, suspensia independentă pe toate roţile, motorul V8 cu pistoane în mişcare, spoilerul posterior reglabil şi posibilităţi de manevrare a direcţiei. Construieşte un model exact ca în realitate ! Motorizează-l cu Setul de motor LEGO Power Functions 8293 (vândut separat) pentru şi mai multă distracţie supraalimentată ! Se reconstruieşte întru-un super-camion de curse cu suspensie independentă a roţilor frontale şi posterioare, motor cu pistoane în mişcare, capotă care se poate ridica şi aripă posterioară reglabilă.
- Cu capotă ce se poate ridica, suspensie independentă pe toate roţile, motor V8 cu pistoane în mişcare, spoiler posterior reglabil şi navigare realistă !
- Laudă-te cu motorul !
- Reglează spoilerul !
- model 2 în 1: Se reconstruieşte ca un camion de curse cu suspensii independente ale roţilor frontale şi posterioare, motor cu pistoane în mişcare, capotă ce se poate deschide şi aripă posterioară reglabilă !
- Motorizează maşina de curse Grand Prix cu setul de motor 8293 LEGO® Power Functions (vândut separat) !
- Măsoară peste 12 cm în înălţime, 61 cm în lungime şi 25 cm în lăţime !
- Camionul de curse măsoară peste 19 cm în înălţime, 45 cm în lungime şi 22 cm în lăţime !

Documentatie
Documentatie
Numar de piese N/A
Varsta N/A
Brand LEGO
Culoare Nu
Gama Technic
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.