Returnarea produselor

ATENTIE!!! Produsele nu se pot returna/schimba decat daca aveti bonul fiscal de achizitie a produselor pe care doriti sa le returnati/schimbati.

In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii produsului.

 

1. Returnarea banilor

 

- Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". - Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute (Ex: detergenti, cosmetice, cereale, lapte). In cazul articolelor care pot fi folosite in exterior, acestea trebuie sa nu prezinte semne de uzura sau folosire (de exemplu rotile tricicletelor, motocicletelor sau masinutelor). - In cazul in care coletul se trimite prin curier, clientul are obligatia de a anunta un reprezentant al SC Innovative Store Concept SRL pentru a stabili modalitatea de returnare a acestuia. In cazul returnarii unui produs, clientul va suporta contravaloarea costurilor de transport tur si retur. - In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

 

2. Schimbarea marimii produsului

 

- Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata. Taxele de transport vor fi suportate de Dvs (client)

 

3. Schimbarea produsului cu un alt produs

 

- Daca nu sunteti multumit de produs , il puteti schimba cu un altul in max. 24 ore de la primitea acestuia. Schimbarea produselor se poate face - fie venind noi la Dvs. (costul transportului fiind de 20 Ron) Costurile de returnare sunt suportate de dvs. (client) Adresa de returnare a produselor (pentru coletele trimise pe posta) este: SC Innovative Store Concept SRL Sos. Oltenitei Nr. 49, Ap 17 Sector 4 Bucuresti Adresa de returnare a produselor (pentru clientii din Bucuresti sau pentru coletele trimise prin Curierat rapid) este: SC Innovative Store Concept SRL Sos. Oltenitei Nr. 49, Ap 17 Sector 4 Bucuresti Pentru orice alte nelamuriri/intrebari contactati-ne la [email protected]