Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer T

Concord Transformer T - Albastru

  • Concord Transformer T - Albastru
  • Concord Transformer T - rosu
  • Concord Transformer T - crem
  • Concord Transformer T - gri
  • Concord Transformer T spate
Scaun auto copii cu isofix Concord Transformer T
998,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Scaunul auto pentru copii cu sistem Isofix Transformer T de la Concord are un design deosebit special creeat pentru sporirea protectiei copilului. Printr-o simpla apasare a unui buton, scaunul Transformer T se ajusteaza atat pe inaltime cat si pe latime, acest lucru realizandu-se cu ajutorul unui piston pneumatic.


Cele mai importante Euroteste pentru scaunele auto pentru copii (siguranta si confort), sunt cele realizate de catre ADAC, Stiftung Warentest si ÖAMTC. In anul 2010, scaunul auto Concord Transformer T a iesit pe primul loc pentru grupa 2 / 3 (15 – 36 kg) dintr-un total de 18 scaune auto testate.

* Campuri obligatorii

Descriere

Detalii

Scaunul auto Concord Transformer T incorporeaza o serie de innovatii in vederea sporirii sigurantei copilului. Conform testelor, s-a constatat faptul ca Transformer T este cel mai bun scaun in caz de impact frontal (anul 2010), datorita structurii si formei carcasei sale. De asemenea, datorita partilor laterale cu strat dublu de material absorbant in caz de impact, ascest scaun auto a obtinut de asemenea calificativul „Gut” (Bun) in cazul testelor de impact lateral. In anul 2011, Transformer T a obtinut medalia de aur (GOLD Design Award of Germany), fiind cea mai inalta recunoastere in cazul designului unui produs, acest succes venind dupa o experienta de peste 30 de ani in domeniu, al firmei Concord. Aceasta medalie a deschis drumul produselor Concord catre elita produselor nemtesti, o astfel de recunoastere beneficiind masini high-tech, cum ar fi Mercedes Benz SLS AMG.

In momentul testarii, Transformer T cu sistem Isofix, a fost cel mai bun din grupa sa, la o distanta considerabila fata de competitori.

Caracteristici generale scaun auto copii cu isofix Concord Transformer T:

Printr-o simpla apasare a unui buton, scaunul Transformer T se ajusteaza atat pe inaltime cat si pe latime, acest lucru realizandu-se cu ajutorul unui piston pneumatic. Peretii laterali ai scaunului sunt prevazuti cu strat dublu de material absorbant in caz de impact, sporind in acest fel protectia laterala.

S-a constatat faptul ca, in urma utilizarii incorecte a optiunilor oferite de scaunele auto pentru copii, copii nu beneficiaza de protectie 100%. De aceea, Concord acorda atentie deosebita innovatiilor menite sa ajute utilizatorii.

Prin urmare, Transformer T beneficiaza de sistem unic de ghidaj al centurilor de siguranta ale masinii, acest ghidaj deschizandu-se printr-o simpla apasare de buton, dupa care se blocheaza automat. Este extrem de eficient, facand foarte usor de utilizat in mod corect acest scaun auto.

Materialele textile sunt de cea mai buna calitate, conceptul dupa care sunt concepute fiind denumit TRIZONE CONCEPT, respectiv materiale textile confortabile, care lasa pielea copilului sa respire si in acelasi timp, se tocesc greu.

Sezutul si zonele care intra in contact cu copilul beneficiaza de material moale de calitate, special pentru confort sporit. Suportul pentru brate este acoperit cu material textil, fiind placut la atingere.

Este prevazut cu sistemul TWINFIX (isofix) care ofera siguranta sporita atunci cand scaunul este utilizat in mod corect.

Se poate utiliza si doar cu centura de siguranta a masinii. Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.

Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.

Carcasa din plastic cu design special pentru sporirea sigurantei copilului.

Premii si colaborari: Design Award of Germany, ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, etc

Caracteristici tehnice scaun auto copii cu isofix Concord Transformer T:

Utilizare: grupa 2, 3 (15 – 36 kg, respectiv aproximativ 3 ani – 12 ani) Sistem Twinfix (Isofix): da Tetiera reglabila: da

Spatar reglabil pe latime: da

Dimensiunile aproximative ale scaunului: 45 cm (a) x 45 cm (l) x 63-82 cm (h)

Greutate scaun: 7,5 kg

Garantie sisteme: 2 ani

Documentatie
Documentatie
Brand Concord
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.