Scaun auto copii Cybex Solution M

Scaun auto Cybex solution M - Autumn Gold

  • Scaun auto Cybex solution M - Autumn Gold
  • Scaun auto Cybex solution M
  • CYVEX SOLUTION M
  • CYBEX SOLUTION M
Scaun auto copii Cybex Solution M
783,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Scaunul auto pentru copii CYBEX SOLUTION M este modelul nou pentru anul 2015, model ce se remarca prin sisteme patentate privind siguranta, comfort si functionalitate. Un element important in cadrul conceptului privind siguranta scaunelor din seria Solution, il reprezinta sistemul patentat CYBEX de ajustare pe adancime a tetierei. Acest sistem de ajustare previne in mod inteligent caderea capului copilului in fata atunci cand doarme.

Beneficiile utilizarii scaunului Solution M:
- siguranta sporita in caz de impact frontal si lateral multumita sistemelor de siguranta innovative.
- confortabil pentru copil datorita multiplelor sisteme de reglare.
- usor de instalat in masina si foarte important, aproape imposibil de instalat gresit.
- poate fi utilizat si ca inaltator.
- proiectat si testat in Germania

Sistem de prindere al scaunului in autovehicul:
- centurile masinii cu prindere in 3 puncte, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat.

Sisteme de reglare ale scaunului auto:
- spatar reglabil pe spate: da
- tetiera reglabila pe inaltime: 12 pozitii. Pe masura ce copilul creste, scaunul se poate adapta conform inaltimii sale.
- tetiera reglabila pe adancime: 3 pozitii. Sistemul patentat Cybex ofera mai mult confort copilului in pozitia de somn, pentru o calatorie sigura si linistita.
Descriere

Detalii

Sistem de prindere al scaunului in autovehicul:

- centurile masinii cu prindere in 3 puncte, cu fata la directia de mers, cu airbag-ul dezactivat.

Sisteme de reglare ale scaunului auto: - spatar reglabil pe spate: da - tetiera reglabila pe inaltime: 12 pozitii. Pe masura ce copilul creste, scaunul se poate adapta conform inaltimii sale.

- tetiera reglabila pe adancime: 3 pozitii. Sistemul patentat Cybex ofera mai mult confort copilului in pozitia de somn, pentru o calatorie sigura si linistita.

Sisteme de siguranta ale scaunului auto:

- L.S.P. Plus (Optimised Linear Side-impact Protection System), componente incorporate in scaun pentru sporirea protectie in caz de impact lateral Cele doua sisteme L.S.P. ofera protectie marita in caz de impact lateral. Impulsul in cazul unei coliziuni la impact lateral este redus sistematic. Forta in caz de impact lateral, este absorbita intr-o serie de reactii lineare, multumita utilizarii carcasei laterale, in combinatie cu sistemul de protectie incorporat in carcasa scaunului in zona umerilor si a capului. In acelasi timp, energia kinetica a corpului cauzata de impact, este absorbita intr-o faza incipienta, capul copilului fiind in mod activ indreptat catre o pozitie sigura.

- sistemul patentat Cybex de reglare a tetierei in 3 pozitii diferite, garanteaza protectie optima in caz de impact lateral. Aceasta tehnologie revolutionara, muta punctul de echilibru al capulului copilului spre spate si previne caderea capulului in fata, in timp ce acesta doarme.

In cazul unui impact lateral, zona sensibila a capulului copilului ramane in zona de siguranta oferita de scaun, oferind protectie optima. - carcasa realizata din material cu structura flexibila care absoarbe forta in caz de impact.

Confort: - sistem de circulatie a aerului in intreg scaunul (spatar si sezut), mentine temperatura confortabila pentru copil - sezut mai larg si mai adanc, captusit cu material moale pentru confort sporit.

Materialele din care este realizat scaunul auto: - material textil gama confort - husa este lavabila la maxim 30 grade C, putand fi usor scoasa de pe scaun. - materialul textil este ignifug, lasa pielea copilului sa respire, impiedica alunecarea copilului din scaun. - baza este realizata din material plastic bine finisat, pentru a evita distrugerea husei masinii.

Perioada de utilizare: - grupa 2 / 3 (greutatea 15 – 36 kg sau aproximativ de la 3 ani pana la 12 ani)

Detalii tehnice Solution M: - dimensiunile exterioare (L x l x H / mm): 650 x 560 x 310 - greutate scaun: 5.2 kg - garantie: 2 ani - ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun. - producatorul isi rezerva dreptul de a aduce imbunatatiri modelelor proprii, fara a anunta aceste modificari in prealabil.

Documentatie
Documentatie
Brand Cybex
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.