Scaun auto cu Isofix Cybex Solution X2 Fix

Heavenly Blue Cybex Solution X2 Fix

  • Violet Spring Cybex Solution X2 Fix
  • Poppy Red Cybex Solution X2 Fix
  • Candide Nuts Cybex Solution X2 Fix
  • Heavenly Blue Cybex Solution X2 Fix
Scaun auto cu Isofix Cybex Solution X2 Fix
912,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Scaunul auto pentru copii Solution X 2 Fix de la Cybex a obtinut calificative bune si foarte bune in cele mai recente testari organizate de centrele de testare recunoscute din Europa, cum ar fi Autobild.de, ADAC sau Auto,Motor und Sport. In plus fata de modelul Solution X Fix, Solution X 2 Fix Cybex este prevazut cu doua carcase tip cofrag, care se ataseaza de partile laterale ale scaunului auto, sporind protectia copilului in cazul unui impact lateral (Optimised Linear Side Impact Protection – L.S.P. System). Acest sistem imbunatatit de protectie laterala, actioneaza ca un sistem de air bag-uri, preluand din soc in caz de impact.

Cod produs: 5111.187
Marca: Cybex
Varsta: 3 - 12 ani
.
Descriere

Detalii

Caracteristici generale scaun auto Solution X 2 Fix Cybex (cu sistem ISOFIX):

Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg Este prevazut cu sistemul de prindere ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs.

Sistemul ISOFIX se conecteaza la sistemul masinii extrem de usor si se pliaza foarte rapid, in cazul in care scaunul auto se utilizeaza in masina fara sistem ISOFIX.

Are spatarul reglabil; sistemul de inclinare depinde inclusiv de nivelul de inclinare a banchetei masinii.

Perna pentru cap este reglabila (3 pozitii diferite), acest sistem de reglare fiind un concept Cybex patentat.

Atunci cand copilul doarme, capul poate fi lasat pe spate, astfel incat sa un cada in partea din fata, caz in care ar fi expus in caz de accident.

Conceptul tehnologic L.S.P. (Optimised Linear Side-impact Protection System) ofera protectie marita in caz de impact lateral. Impulsul in cazul unei coliziuni la impact lateral este redus sistematic. Avand in vedere aceasta configuratie noua, o serie de reactii sunt declansate pentru protectia capului si umarului copilului, absorbind impulsul care ar fi preluat de corp intr-un stadiu incipient in timpul impactului si blocheaza partile sensibile ale capului copilului in zona de siguranta a scaunului.

Testat impotriva impactului lateral. Ofera o buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort.

Reglabil pe inaltime pe masura ce copilul creste (11 pozitii diferite de reglare pe inaltime)

Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila. Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat.

Husa lavabila la masina de spalat automata la o temperatura a apei de maxim 30˚C. Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta. Baza este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a proteja husa masinii.

Se prinde in sistemul ISOFIX al masinii si in acelasi timp se utilizeaza si centura de siguranta a masinii. Se fixeaza pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.

Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte. Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copiii care au greutatea de minim 15 kg, se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii. Acest produs a fost proiectat si testat in Germania.

Caracteristici tehnice scaun auto Solution X Fix (cu sistem ISOFIX): Pentru grupa de varsta 2/3 (greutatea : 15 - 36 kg sau aproximativ 3 – 12 ani)

Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX Spatar reglabil in functie de pozitia banchetei masinii

Reglabil pe inaltime: 11 pozitii Tetiera reglabila: 3 pozitii

 Garantie: 2 ani

Dimensiunile exterioare (L x l x H / mm): 450 x 555 x 660 - 820

Greutate scaun: 7 kg

Documentatie
Documentatie
Brand Cybex
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.