Scaun auto pentru copii Cybex Free Fix CBX cu sistem ISOFIX

Cybex Free Fix CANDY COLOURS

  • Cybex Free Fix CANDY COLOURS
  • Cybex Free Fix CHILLIPEPPERS
  • Cybex Free Fix COBBLESTONE
  • Cybex Free Fix WATERCOLORS
Scaun auto pentru copii Cybex Free Fix CBX cu sistem ISOFIX
699,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Scaunul auto pentru copii Free Fix de la CYBEX este destinat copiilor care au greutatea intre 15 kg si 36 kg si este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX. Free Fix CYBEX ofera protectie dubla prin prezenta sistemului ISOFIX, dar si prin noul sistem de pereti dubli care sunt prezenti in partile laterale ale scaunului auto

Producator: Cybex
Cod Produs: 511109
.
Descriere

Detalii

Caracteristici generale scaun auto Free Fix (cu sistem ISOFIX):

Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg Este prevazut cu sistemul de prindere ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs.

Sistemul ISOFIX se conecteaza la sistemul masinii extrem de usor si se pliaza foarte rapid, in cazul in care scaunul auto se utilizeaza in masina fara sistem ISOFIX. Are spatarul reglabil; sistemul de inclinare depende inclusiv de nivelul de inclinare a banchetei masinii.

Testat impotriva impactului lateral. Ofera o buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact, avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort. Reglabil pe inaltime pe masura ce copilul creste (7 pozitii diferite de reglare pe inaltime) Este prevazut cu sistem de circulare a aerului (sistem anti-perspirant).

Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila. Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat. Husa lavabila la masina de spalat automata la o temperatura a apei de maxim 30˚C Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta.

Baza este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a proteja husa masinii. Include ghid ISOFIX pentru a putea conecta mai usor scaunul in sistemul ISOFIX al masinii. Se prinde in sistemul ISOFIX al masinii si in acelasi timp se utilizeaza si centura de siguranta a masinii. Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.

Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte. Sistemul ISOFIX este flexibil, pentru o conectare usoara in masina. Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copiii care au greutatea de minim 15 kg, se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii. Acest produs a fost proiectat si testat in Germania.

Caracteristici tehnice scaun auto Free Fix (cu sistem ISOFIX):

Pentru grupa de varsta 2/3 (greutatea : 15 - 36 kg sau aproximativ 3 – 12 ani)

Este prevazut cu sistem de prindere ISOFIX

Spatar reglabil in functie de pozitia banchetei masinii

Reglabil pe inaltime: 7 pozitii Garantie: 2 ani

Dimensiunile exterioare (L x l x H / cm): 485 x 455 x 660 - 840

Greutate scaun: 6.6 kg ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005.

Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.

Documentatie
Documentatie
Brand Cybex
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.