Scaun auto pentru copii Cybex Solution

Cybex Solution  Pure Black

  • Cybex Solution  Pure Black
Scaun auto pentru copii Cybex Solution
560,00 RON

Disponibilitate: Stoc terminat

Scaunul auto Solution Cybex este primul scaun auto Cybex cu spatar reglabil. Acest sistem este in curs de patentare. In caz de impact lateral, sistemul de reglare al pernei aflate in zona capului, ofera protectie sporita. Cybex a ridicat nivelul standardelor in ceea ce priveste protectia in autovehicule a copiilor, fapt care a dus la primirea multor distinctii internationale care recunosc eforturile in a gasi noi solutii in sporirea confortului si sigurantei copiilor in autovehicule.

Producator: Cybex
Cod produs: 511107
.
Descriere

Detalii

Caracteristici generale scaun auto Cybex Solution:

Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg Are spatarul reglabil; sistemul de inclinare depende inclusiv de nivelul de inclinare a banchetei masinii. Perna pentru cap este reglabila (3 pozitii diferite), acest sistem de reglare fiind un concept Cybex in curs de patentatare.

Atunci cand copilul doarme, capul poate fi lasat pe spate, astfel incat sa un cada in partea din fata, caz in carea r fi expus in caz de accident.

Reglabil pe inaltime pe masura ce copilul creste (7 pozitii diferite de reglare pe inaltime) Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.

Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat. Husa lavabila la masina de spalat automata la o temperatura a apei de maxim 30˚C.

Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta. Include un compartiment pentru pastrarea manualelor si a altor obiecte de mici dimensiuni. Baza este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a proteja husa masinii.

Se utilizeaza cu centura de siguranta a masinii.

Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului sau pe bancheta din fata dar in mod obligatoriu, sistemul AIR BAG trebuie sa fie dezactivat.

Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.

Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copiii care au greutatea de minim 15 kg, se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii. Prevazut cu sistem de circulare al aerului.

Acest produs a fost proiectat si testat in Germania.

Caracteristici tehnice scaun auto Solution:

Pentru grupa de varsta 2/3 (greutatea : 15 - 36 kg sau aproximativ 3 – 12 ani)

Spatar reglabil in functie de pozitia banchetei masinii

Reglabil pe inaltime: 7 pozitii

Garantie: 2 ani

Dimensiunile exterioare (L x l x H / cm): 470 x 475 x 636 - 805

Greutate scaun: 5,7 kg ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005.

Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.

Documentatie
Documentatie
Brand Cybex
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.