Miniland Warmy Plus 89034 incalzitor si sterilizator biberoane pentru casa si auto

incalzitor Miniland Warmy Plus 89034

  • incalzitor Miniland Warmy Plus 89034
Miniland Warmy Plus 89034 incalzitor si sterilizator biberoane pentru casa si auto
225,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Incalzitor si sterilizator casa si auto Miniland Warmy Plus 89034


Incalzeste un biberon in aproximativ 3 minute. Se pot incalzi biberoane cu capacitatea de pana la 330 ml, precum si recipiente similare. Warmy Plus sterilizeaza 1 biberon si accesoriile aferente, in acelasi timp. Include recipient cu gradatie pentru masurarea cantitatii de lichid utilizat. Warmy Plus este compact, componentele putand fi scoase usor pentru a fi curatate. Deconectare automata in momentul in care se termina programul de incalzire sau sterilizare.

Descriere

Detalii

Caracteristici generale:

Incalzeste un biberon in aproximativ 3 minute. Se pot incalzi biberoane cu capacitatea de pana la 330 ml, precum si recipiente similare.

Sterilizeaza 1 biberon si accesoriile aferente, in acelasi timp. Include recipient cu gradatie pentru masurarea cantitatii de lichid utilizat.

Este compact, componentele putand fi scoase usor pentru a fi curatate.

Deconectare automata in momentul in care se termina programul de incalzire sau sterilizare. Cu indicator luminos si auditiv, pentru anuntarea finalizarea programului de incalzire a biberoanelor.

Functioneaza numai pe baza de abur cald.

Este prevazut cu adaptor pentru a fi utilizat si in masina.

Recomandare: este de preferat sa se utilizeze apa plata sau distilata, pentru o functionare ideala a aparatului, precum si pentru prelungirea duratei de viata.

Caracteristici tehnice: Voltaj: 220 / 230 V AC 50 (pentru casa); 12 V (pentru masina) Puterea in Watt: 320 W (pentru casa); 100 W (pentru masina)

Timp aproximativ necesar pentru incalzirea biberoanelor: 3 minute (timpul difera in functie de capacitatea biberoanelor, precum si daca se utilizeaza in casa sau in masina)

Durata aproximativa de sterilizare: 10 minute (timpul difera in functie de locul unde se utilizeaza: in casa sau in masina)

Garantie: 24 luni

Documentatie
Documentatie
Brand Miniland
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.