Umidificator si ionizator Miniland Humiplus Advanced

Umidificator Humiplus

  • Umidificator Humiplus
  • Umidificator Humiplus Miniland
  • Umidificator Miniland
  • Miniland
Umidificator si ionizator Miniland Humiplus Advanced
489,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Umidificator cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este prea uscat. Are functie de control al fluxului aburului, astfel incat sa se poata controla emisia de abur in camera. Higrometru digital care permite ajustarea in mod automat a nivelului umiditatii din camera. Include functia de atingere a umiditatii la nivelul ideal (55%) sau de mentinere la nivelul ideal.


Producerea aburului cald este o optiune inclusa in functiile umidificatorului. Functie de ionizare a aerului din camera, aceasta fiind independenta de functionarea umidificatorului. Lumina de veghe incorporata, in culori diferite. Ecran cu posibilitate de stingere chiar in timp ce aparatul emite aburi, astfel incat lumina sa nu deranjeze in timpul noptii. Umidificatorul poate fi programat sa emita abur automat sau sa opreasca emiterea aburului, la un moment anume dorit de utilizator (in limita a 12 ore). Senzor de apa. In momentul in care nu mai exista apa in rezervor, aparatul se opreste automat si emite un semnal vizual pe ecran.


Este inlcusa telecomanda pentru ajustarea unor functii ale umidificatorului (functia oprit / pornit, modificarea intensitatii emisiei de abur, etc). Poate functiona pana la 18 ore cu un rezervor plin de apa. Este ideal pentru camere cu o suprafata de aproximativ 45 mp. Recomandare: este de preferat sa se utilizeze apa plata sau distilata, pentru o functionare ideala a aparatului, precum si pentru prelungirea duratei de viata.

Descriere

Detalii

Caracteristici tehnice:

Voltaj: 220 – 240 V Hertz: 50 Hz

Puterea in Watt: Ultrasonic 40 W;

Caldura 130 W Capacitate rezervor: 7 litri apa

Timp de functionare: pana la 18 ore Autonomie: 18 – 70 ore

Nivel zgomot: <38dB Nivele de reglare a aburului emis: 3 nivele

Flux de emitere a aburului: 400 – 100 (ml/h) Suprafata maxima: 45 mp

Garantie: 24 luni

Documentatie
Documentatie
Brand Miniland
Culoare Nu
TVA Inclus
Comentarii

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.